BESAMUNGSVEREIN NORDSCHWABEN E.V.

Ersteinsatzbullen

Stand April 2020

POLARMONDborn 03.01.14 / HB 167181

  • GZW 100
  • MW 106
  • FW 100
  • FIT 92

    Pedigree

    POLARBAER  00193020POLARI  00605419
    649  DE 09 41366667
    + 5/ 4.4 10326 4.14 427 3.64 376
    MONDFEE DE 09 43105559
    ZW: 99/103/ 135 0.05 -0.07
    + 5/ 4.9 12785 4.24 543 3.52 451
    HL: 2014/13899 4.03 561 3.34 464
    GEBALOT 187771
    MYSTIC  DE 09 40847089
    + 1/ 58 1311 4.70 62 3.81 50

    Total Merit IndexEcological Index 105 (82)GZW 100 (76)

    Milk Index MW 106 (83)

     nMilk IndexFat %Fat kgProtein %Protein kgHD-Ø
    index: -178+0.36+20+0.06-1 
    100 days: 23804.551083.2978 
    1. Lactation:1566194.663093.592377948

    Beef Index FW 100 (80)

    Net Daily Gain89Slaughter yield100Carcass quality class (EUROP)107

    Fitness Index FIT 92 (75)

    Functional Herd Life100 (74)fertilization-3%Daugther Fertility88 (55)
    Calving ease p..111 (86)Calving ease m..102 (66)Vitality93 (68)
    Somatic cell count88 (78)Milking speed113 (78)udder health90 (80)
    Persistence103 (83)performance
    increase
    110 (81)  

    Fitness index daughters: 19

    traitZW 7688100112124 
    Frame88 vis 
    Muscularity102 vis 
    Feet & Legs110 vis 
    Udder99 vis 
    Cross height91smallvistall
    Body length91shortvislong
    Rump width90narrowviswide
    Body depth83shalowvisdeep
    Rump angle101flatvissloped
    Rear leg set (site view)93strongvissickled
    Hock quality99swollenvisdry
    Pasterns111weakvisstrong
    Foot angle102low anglesvishigh
    Fore udder length99shortvislong
    Rear udder length104shortvislong
    Fore udder attachm..93loosevistight
    Susp. Ligament104weak.visstrong.
    Udder depth101deepvishigh
    Teat lenght92shortvislong
    Teat thickness97thinvisthick
    Teat placem. front.93widevisinwards
    Teat placem. rear.102widevisinwards
    Teat Direction rear.102widevisinwards
    Additional Teat 100possiblevisclean
    Auf unserer Webseite werden Cookies gemäß unserer Datenschutzerklärung verwendet. Wenn Sie weiter auf diesen Seiten surfen, erklären Sie sich damit einverstanden. Einverstanden